petak, 12. travnja 2013.

PRIPREMNE UTAKMICE

U sklopu priprema za proljetni dio sezone,odigrali smo 6 pripremnih utakmica. Prve utakmice smo imali u Vrbovcu,gdje su an trokut turniru uz nas sudjelovale momčadi NK"Vrbovec" i NK"Varaždin".Kontra Vrbovca smo dominirali,iako igra nije bila na očekivanoj razini,što je i razumljivo budući da i nismo odradili pravi trening vani zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.Uspjeli smo pobijediti 1-0 zgoditkom Lagundžije. Protiv Varaždina nismo imali šanse jer je riječ o odličnoj momčadi,koja uz TE-TA mogućnosti,ima izuzetne fizičke predispozicije. Ipak,iz te utakmice mogu izdvojiti 2-3 dobra izlaza iz faze obrane,a uočio sam i ponovnu pojavu tog famoznog STRAHA kad naiđemo na jačeg suparnika.

Protiv NK "HAŠK" doživjeli smo još jedan poraz,uz solidnu igru,pogotovo u drugom dijelu. Izgubili smo 4-2,a zgoditke su postigli Žirović i Zeko.


U Velikoj Mlaki smo doživjeli poraz od 3-1,međutim više od poraza peče naćin na koji smo se predstavili. Igrali smo kao da smo prvi put izašli na teren,a domaćin nas je doslovno rasturio u svim elementima nogometne igre.Unatoč lošoj igri,stvorili smo niz prilika koje naši napadači nisu uspjeli realizirati.U promašajima su se istakli Zeko i Rak,a bilo bi i nezasluženo da smo kojim slučajem pobijedili ili odigrali remi. Jedini zgoditak za nas postigao je Lagundžija.


Protiv naše "jedinice" (2000 god) doživjeli smo poraz 7-1 (strijelac Jandriš,gdje smo unatoč visokom porazu odigrali par prekrasnih akcija,a protiv naših limača (2002 god) pobijedili smo po užasnom terenu sa 1-0 (Jandriš).


Kroz sve te utakmice nismo postigli sve što smo htjeli zbog užasnih uvjeta koji su nas pratili kroz treninge i same utakmice. Ipak,vjerujem da ćemo spremni i motivirani dočekati utakmicu ove subote i proljetni dio prvenstva protiv Save iz Drenja otvoriti dobrom igrom koja će nam donijeti dobar rezultat.

TRENER:Marko Pancirov




















Nema komentara:

Objavi komentar

SVAKI KOMENTAR UVREDLJIVOG I NEPRIMJERENOG SADRŽAJA BITI ĆE OBRISAN !!