ponedjeljak, 12. svibnja 2014.


HNK Gorica-NK Špansko  3:0(1:0)

SRC:Velika Gorica        Gledatelja:60        Delegat:Darko Stanilović(V.Gorica)

Sudac:Danijel Rožić                Pomoćni:Tino Krečak i Matija Rožić(svi V.Gorica)

Strijelci:1:0-M.Ivančić(29),2:0-J.Žirović(42),3:0-M.Memić(52)

HNK Gorica:P.Crnolatec(od 41 D.Kujundžić),M.Zeko(od 43 L.Pavleka),Ž.Babić,
J.Žirović(kap.),K.Ivček,M.Preradović(od 43 M.Memić),M.Ivančić,D.Lagundžija(od 
35 L.Kovačić),A.Bakula(od 45 I.Klafurić),M.Jandriš(od 43 A.Čosić),P.Nezirović
(od 52 D.Č.Bobesić)
Klupa:D.Kujundžić,D.Č.Bobesić,L.Kovačić,M.Memić,I.Klafurić,L.Pavleka,A.Čosić

TRENER:Mario Paviša

NK Špansko:K.Kralj,F.Malić,A.Prljača,L.Duvnjak(od 53 F.Popović),N.Čačić,K.
Mandir,L.Leko(od 44 M.Kušek),L.Stipić(kap.),B.Čižmek,M.Anić(od 44 F.Višnić)
S.Adžaga.......Klupa:F.Popović,M.Kušek,F.Višnić

TRENER:Alen Jukić

SA DANAŠNJIM POBJEDAMA MLAĐIH I STARIJIH PIONIRA I MATEMATIČKI JE OSTVAREN PRIMARNI CILJ,A TO JE OSTANAK U NAJKVALITETNIJEM RANGU I SLIJEDEĆE SEZONE 2014/15 (1.HNL-SREDIŠTE ZAGREB)ZA NAVEDENE UZRASTE.BRAVOOOO!!

Potpuno zaslužena pobjeda u utakmici  u kojoj smo od prve minute napravili pritisak na gol gostiju i nismo popuštali do kraja iste.U 2 min. Preradović se sjajnim driblingom u šenaestercu oslobađa više obrambenih igrača Španskog,ali njegov oštar udarac brani gostujući vratar.U 4 min.odlična povratna lopta na rub šesnaesterca za Jandriša.ali udarac završava iznad grede.Bilo je još polu prilika i kada su već svi mislili da će poluvrijeme završiti bez pogodaka,u 29 min. Ivančić dobiva loptu na 20-tak metara od gola Španskog i solo prodorom između 3-4 igrača gostiju izlazi sam na vratara i sa 7-8 metara oštrim prizemnim udarcem trese gostujuću mrežu.U toj akciji i ostali naši igrači odlično su reagirali,odvukavši svojim kretanjem obrambene igrače Španskog i tako olakšali prodor sjajnom Ivančiću.U drugom poluvremenu odmah sa centra Ivančić prolazi nekoliko igrača gostiju i gura u šansu Lagundžiju,koji sa 10-tak metara iskosa sa lijeve strane oštrim udarcem pogađa vanjsku malu mrežicu gostujućeg gola.Na 2:0 povisuje Žirović u 42 min. nakon kornera kojeg je izveo Jandriš,gdje je odlično reagirao u velikoj gužvi i prizemnim udarcem sa 5 metara pogađa gol.U 52 min.Nezirović je prošao po lijevom krilu i šalje odličnu prizemnu loptu na desno krilo gdje se nalazio Memić koji sa 10-tak metara smireno,rutinski  šalje loptu u gol pokraj nemoćnog gostujućeg vratara.
Gosti danas u cijeloj utakmici nisu niti jednom ozbiljno zaprijetili našim vratarima,što govori da su svi naši igrači bili odlični i koncentrirani do zadnje minute.

U 27.kolu u nedjelju 25.05. u 10:00 sati dočekujemo Lokomotivu......


--------26.kolo:17/18.05.2014.---------- IMLAĐI -   STARIJI 
Kajzerica 
ned/18.05.
Lokomotiva-Karlovac
5:03:0
Pojatno
ned/18.05.
Inter-Trnje
1:01:0
Ivanić
uto/20.05.
Naftaš-Dubrava
4:21:0
Siget
sub/17.05.
Hr.Dragovoljac-Kustošija
2:03:1
Zagreb 
sub/17.05.
Zagreb-Dinamo
1:41:3
Zagreb
sub/17.05.
HAŠK-Moslavina
2:02:1
Krapina
sub/17.05.
Zagorec-Segesta
5:30:5
V.Gorica
sub/17.05.
Gorica-Špansko
3:01:0

DO VIŠE SLIKA KLIKOM NA FOTO-GALERIJA 

4 komentara:

  1. A što reći na situaciju kada je cijela sudačka postava pa čak i delegat iz V.Gorice. Kakva ekipa takvo i suđenje.
    Drugi gol postignut nakon opasne igre prema vrataru koju sudac (gle čuda) nije vidio. Treći gol postignut nakon rušenja s leđa napadača Španskog koji je sam išao na vratara V.Gorice. Prekršaj za crveni karton, a sudac nije sudio (vidio) ništa. Djeca ga gledaju u čudu a Gorica odmah slaže kontranapad iz kojeg zabija 3. gol.
    Gorica je definitivno bila bolja i zaslužila je pobjedu, tu nema spora ali ne razumijem zašto potkradate djecu na terenu pa zatim i u komentaru (... Gosti danas u cijeloj utakmici nisu niti jednom ozbiljno zaprijetili našim vratarima...). Zašto ih učite nepravdi već u djetinjstvu? Kako je uopće moguće da su svi suci iz V.Gorice!?
    Mogli ste imati i pobjedu i čiste obraze, a ovako ste nažalost ostali bez onog drugog.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost vaše subjektivno gledanje na utakmicu ne može pokvariti čistu i zasluženu pobjedu naših klinaca.Neznam o kakvoj nepravdi govorite i potkradanju.Sudci u V.Gorici su iz V.Gorice,u Kutini iz Kutine,u Krapini iz Krapine a u Zagrebu iz Zagreba(Špansko,Kustošija,Dubrava i dr.) Na toj utakmici svirana su nam više zaleđa koja to nisu bila,prekršaji koje vi navodite vjerojatno ste samo vi vidjeli,ali dvije strane logično ne mogu imati uvijek iste poglede na utakmicu.

      Vi govorite o nepravdi.a šta je bilo u Španskom u prvom djelu???
      Isto naše subjektivno gledanje na utakmicu dovelo je do toga da smo oštećeni za 2 boda.Izjednačujući gol Španskog u zadnjim minutama i debelog zaleđa.desetak prekršaja za žuti karton,kada je god naš igrač imao opasniu situaciju za kontru zaustavljeni su povlačenjem za dres.Nakon utakmice nije nitko komentirao da svoju djecu učite nepravdi jer to niti ne mislimo.
      L.P

      Izbriši
  2. Vaša je pobjeda neosporna i ni jednom rječju je nisam doveo u pitanje.
    Čestitam na zasluženim pobjedama - u obje generacije pionira bili ste bolji, ali ono rušenje našeg napadača s leđa kada je sam išao na vratara...to je čisti crveni što god vi mislili.
    Još jednom čestitam na pobjedi ali gore suđenje smo imali samo u Kutini.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A kaj su naši dečki trebali suditi za vas?
      Svi imaju domaćinsko suđenje pa tak i mi.

      Izbriši

SVAKI KOMENTAR UVREDLJIVOG I NEPRIMJERENOG SADRŽAJA BITI ĆE OBRISAN !!