nedjelja, 13. travnja 2014.


HNK Gorica-NK Kustošija  1:3(0:2)

SRC:Velika Gorica        Gledatelja:40        Delegat:Stjepan Petrac(G:Lomnica)

Sudac:Ivan Antunović           Pomoćni:Tihomir Čunčić i Ivan Mihalj(svi V.Gorica)

Strijelci:0:1-F.Cindrić(18),0:2-M.Regvar(23),0:3-M.Regvar(43),1:3-I.Klafurić(56)

HNK Gorica:D.Kujundžić,K.Ivček,J.Žirović(kap.),M.Zeko,L.Kovačić(od 46 Ž.Babić),
M.Preradović(od 36 M.jandriš),M.Ivančić,M.Memić,(od 46 I.Klafurić),A.Čosić,
D.Lagundžija,P.Nezirovć(od 31 A.Bakula)
Klupa:P.Crnolatec,Ž.Babić,D.Srbelj,I.Klafurić,J.Javiljak,A.Bakula,M.Jandriš

TRENER:Mario Paviša

NK Kustošija:Vukša,Mandarić,Lovrenčić,Golub(kap.),Maleš,Ramadani,Cindrić,Tomić,
Regvar(od 59 Polonijo),Pezo(od 58 Mieržvinski),Vukadin
Klupa:Polonijo,Mieržvinski

TRENER:Marko Starčević

Žuti kartoni:Tomić(19),Mandarić(28),Regvar(38),Pezo(58),Maleš(58)/svi NK Kustošija

Potpuno zaslužena pobjeda Kustošije....Što se tiče naše ekipe većina koja prati klince ne vidi svjetlost na kraju tunela.Iza nas je 40-tak utakmica(prvenstvene i prijateljske) a u igri nema pomaka.Vidljivo je da nisu svi ravnopravni,netko ima previše kredita,netko nema  nikakav kredit.Uglavnom nakon 7 odigranih kola u proljetnom dijelu moramo biti presretni sa dva(2)osvojena boda.KLINCI u svakoj utakmici bez obzira na sve dajte sve od sebe u sljedećim utakmicama.

Prva dva gola...ne vjerojatno......Na kraju možda smo prekritični jer vjerojatno ide sve po planu,ali mi u to nismo upućeni.

Toliko od mene,što se tiče komentara na ovu utakmicu,ali i sljedećih utakmica...

--------22.kolo:05/18.04.2014.---------- IMLAĐI -   STARIJI 
Kajzerica 
pet/18.04.
Lokomotiva-Naftaš
6:112:1
Siget 
pet/18.04.
Hr.Dragovoljac-Inter
0:13:0
Veslačka 
pet/18.04.
Zagreb-Karlovac
5:17:1
Zagreb 
čet/17.04
HAŠK-Trnje
1:10:2
Krapina 
pet/18.04.
Zagorec-Dubrava
1:00:2
V.Gorica
pet/18.04.
Gorica-Kustošija
1:35:1
Zagreb
uto/15.04.
Špansko-Dinamo
0:41:3
Sisak 
pet/18.04.
Segesta-Moslavina
11:03:0

                   odgođeno 18.KOLO:NK Zagorec-NK Naftaš / mlađi:1:2;stariji:1:0 


                               
  

PRIPREMNA UTAKMICA(16.04.2014.)

NK Polet Buševec-HNK Gorica 1:2(0:2)

HNK Gorica:D.Kujundžić,D.Lagundžija,D.Č.Bobesić,L.Kovačić,A.Bakula,M.Jandriš,
P.Nezirović,M.Memić,Ž.Babić,L.Pavleka,D.Srbelj,A.Šimić,A.Čosić,J.Rak,J.Javiljak,
I.Klafurić
Nedostaju:P.Crnolatec,D.P.Buđak,J.Žirović,M.Ivančić,M.Preradović,M.Zeko

Strijelci:0:1-A.Bakula,0:2-M.Memić,1:2-M.Memić(igrao za Polet 2.pol.)

Pripremna utakmica protiv starijih pionira Poleta,a koji su kao domaćin bili nekompletni odn.sa 9 igrača,tako da su u prvom poluvremenu za Polet igrali naši igrači Šimić i Rak,a u drugom Kovačić i Memić,koji je i postigao gol za Polet.Naši su pokazali da se mogu nositi i sa izrazito fizički jačim igračima..

2 komentara:

  1. Moram nešto napisati iako nisam previše upućen...
    Toliko negativnosti na jednom blogu zaista nisam dugo vidio , prije svega skrećem na pozornost autoru teksta da blog treba isključivo služiti kao stranica na koju će djeca i roditelji doći sa guštom a vjerujte na ovu to sigurno ne rade. Autor si uzima za pravo da komentira sve od stručnih stvari do ostalih koje su vezane za ekipu dok bi kao gledatelj (možda i roditelj nekog djeteta) trebao isključivo pisati samo činjenice koje se događaju za vrijeme utakmice. Što se ove selekcije tiče bio sam na jučerašnjoj utakmici i ako su roditelji ove generacije oni koji su sjedili u kafiću i uz kafić i navijali onda moram komentirati da već dugo nisam u cijelom našem području vidio tako negativne reakcije,problem za ozbiljan klub kao što je Gorica. Pustite djecu da uživaju i da se bave sportom te trenera da vodi svoju ekipu kako misli da je najbolje jer vjerujte kad neko dođe na ovaj blog i čita vaša izvješća onda to sve djeluje jako ružno.

    Trener iz manjeg turopoljskog kluba
    Lp i sretno dalje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. L.P.
      U prvoj rečenici ste sve napisali,jer vaše tvrdnje govore da ste totalno ne upućeni u situaciju u HNK Gorici,a i o samom blogu i navodnim negativnostima itd.itd.Ne vidim na koji način se miješam u struku(zamislite napisao sam da nema pomaka u igri ekipe i to u jednom izvješću od početka lige.)Vjerojatno je to vaša trenerska taština,te se smatrate velikim nogometnim stručnjakom.Uzimate si za pravo komentirati roditelje,ali ne daj Bože da vas kao "STRUČNOG" trenera neko nestručan kritizira.
      Nitko iz struke Gorice nije vidio nešto sporno u tom jednom komentaru,na kraju krajeva svi roditelji su dobrim i korektnim odnosima sa istima i oni najbolje znaju da im se "NITKO NE MIJEŠA u njihov trenerski rad,niti bi to dozvolili.Sva djeca imaju maksimalnu podršku svojih roditelja,djeca najbolje znaju da ne vršimo nikakav pritisak na njih,a to što svi roditelji vole nogomet i navijaju za svoju ekipu(možda neki puta i malo pretjeraju),ali mi koji smo stalno uz klince znamo da nema zle namjere.Na kraju nisu došli na misu,već na utakmicu.Više negativnosti kod roditelja sam upravo vidio na utakmicama manjih turopoljskih klubova.
      I na kraju 47 000 posjeta(moji se ne broje)govori da je većini blog zanimljiv i da im ne djeluje ružno.Moram priznati da sam očekivao i prije možda koju kritiku,od roditelja,ali dobio sam prvu javnu i to od trenera,što me i ne čudi.Sve jedno uzet ću u obzir,vašu kritiku i potruditi se da blog bude bolji.Malo mi je žao jedino kod tih kritika što autori istih nemaju hrabrosti stati iza svog imena i prezimena......
      Još jednom L.P i vama sretno u trenerskim vodama,a i u životu

      Izbriši

SVAKI KOMENTAR UVREDLJIVOG I NEPRIMJERENOG SADRŽAJA BITI ĆE OBRISAN !!